Fysiotherapie Amsterdam

Fysiotherapie Amsterdam Sento Medical, een fysiotherapeut die de nek van een patiënt mobiliseert, gericht op het verminderen van nekpijn en verbeteren van de beweeglijkheid van de nek
Logo van Sento

Fysiotherapie

Fysiotherapie in Amsterdam, een fysiotherapeut die de nek van een patiënt mobiliseert, gericht op het verminderen van nekpijn en verbeteren van de beweeglijkheid van de nek
Logo van Sento

Fysiotherapie

Bel ons direct op: 020-3301444

Sento Medical Fysiotherapie Amsterdam biedt een efficiënte oplossing voor jouw lichamelijke klachten met een plan op maat en gericht op langdurig herstel.

Een persoonlijke en effectieve aanpak voor jouw lichamelijke klachten dankzij onze top fysiotherapeuten

Wat als bewegen even niet zo makkelijk gaat? Of wat als je een operatie hebt ondergaan en je moet revalideren?
De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Sento Medical zijn er dan om jou een positieve ervaring met bewegen te geven en te helpen met revalideren. Wij streven ernaar om jou terug te laten keren naar bezigheden die voor jou belangrijk zijn. Dit kan werk gerelateerd zijn, traplopen, tillen, maar ook je sport weer kunnen uitoefenen. Wij nemen jouw klacht(en) uiterst serieus, zijn een luisterend oor en werken holistisch middels het bio-psycho-sociaal model.

Een individueel behandelplan op maat: de sleutel tot herstel

Wij plannen graag een dubbele afspraak (50 minuten) voor de intake in, wij nemen de tijd om jouw blessure en behoefte goed in kaart te brengen. Hierdoor kunnen onze fysiotherapeuten een goede duidelijke en individuele prognose geven, zelfmanagement strategieën aanbevelen en samen met jou een behandelplan opstellen al direct tijdens de eerste afspraak. Met onze ervaring, kennis en jouw verhaal geven wij jou een duidelijk beeld van wat wij denken dat nodig is om jouw klacht onder controle te krijgen en pijn te kunnen verlichten.

Directe een afspraak bij onze fysiotherapeuten

Bij ons is er geen wachtlijst en kan je binnen 48 uur terecht voor een afspraak bij één van de fysiotherapeuten of manueel therapeuten.

Wil je een eerste afspraak inplannen klik hier om zelf direct online een afspraak in te plannen of bel naar 020-3301444. Je kan dan zelf kiezen bij wie en wanneer je wil komen. Wij kunnen jou in bijna alle gevallen van dienst zijn als het gaat om klachten aan het lichaam zoals: rug- en nekklachten, schouderklachten, sportblessures, duizeligheid, hoofdpijn, herstel na corona en nog veel meer.

Een centrale locatie in de Jordaan

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in de sportschool Sento Spa & Health Club in Amsterdam Centrum. Dit geeft de mogelijkheid om van vele faciliteiten gebruik te maken zoals (cardio- en kracht apparaten, losse gewichten en een grote oefenruimte) om jouw herstel en gezondheid te bevorderen. Onze praktijk is gemakkelijk bereikbaar en onze professionele en vriendelijke fysiotherapeuten staan klaar om jou te helpen. Maak vandaag nog een afspraak en begin jouw weg naar herstel.

Contracten met alle zorgverzekeraars

Sento Medical is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Dus geen gedoe met declaraties, dat doen wij voor jou. Je kunt dan ook zonder verwijsbrief van je huisarts of specialist bij onze Amsterdamse fysio’s terecht.
Mocht je ons telefonisch niet kunnen bereiken gelieve dan te mailen naar fysio@sento.nl
Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Wat heeft fysiotherapie praktijk Sento Medical jou allemaal te bieden:

Onze fysiotherapeuten zijn zeer ervaren en geschoold om jou de best mogelijke behandeling te bieden. Bij Sento Medical Fysiotherapie streven we ernaar om onze patiënten te helpen hun lichaam weer in optimale conditie te brengen en hun kracht, coördinatie, flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren. Onze behandelingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en worden uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur.

Fysio met een hoge patiënttevredenheid

We zijn erg trots op onze hoge patiënttevredenheid en we streven er voortdurend naar om onze service te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar feedback van onze patiënten en doen er alles aan om hun ervaring zo positief mogelijk te maken.

Als je op zoek bent naar een fysiotherapie praktijk in Amsterdam met een hoge patiënttevredenheid, neem dan contact op met Sento Medical. We zijn er trots op dat we onze patiënten de best mogelijke zorg bieden en we kijken ernaar uit om jou te helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken.

Pluspraktijk Sento Medical Amsterdam

Sento Medical is sinds 29 mei 2013 gecertificeerd als Plus praktijk voor de Achmea, Menzis en De Friesland.

Keurmerk certificaat fysiotherapie fysionetwerk Annatommie MC