Diagnose en Therapieën

een fysiotherapeut die de enkel van een patiënt mobiliseert, waarbij bewegingen worden toegepast om de beweeglijkheid van de enkel te verbeteren en de genezing van eventuele blessures te ondersteunen.
Logo van Sento

Diagnose en Therapieën

Enkelklacht-fysiotherapie
Logo van Sento

Diagnose en
Therapieën

Het stellen van een goede fysiotherapeutische diagnose is de basis voor het juiste behandeltraject. Daarom nemen wij bij Sento Medical voor het eerste consult altijd extra de tijd. Een eerste consult duurt 50 minuten en kent de volgende opbouw:1. Screening / intakegesprek
2. Fysiotherapeutisch onderzoek
3. Fysiotherapeutische diagnose
4. Opstellen behandelplan
Therapieën Amsterdam

Bij Sento Medical kun je terecht voor diverse soorten therapieën. Van manuele therapie tot sportrevalidatie, en nu ook revalidatie na corona / COVID-19.

Sento Medical legt je graag de verschillende therapieën uit.

Manuele Therapie

Het doel van manuele therapie is er voor te zorgen dat je makkelijk kunt bewegen en daardoor beter kunt functioneren in het dagelijks leven. Het manipuleren wordt in de volksmond ook wel “kraken” genoemd.
Meer over Manuele Therapie

Sportrevalidatie

Je kunt bij Sento Medical terecht als sporter van elk niveau. Wij richten ons primair op de behandeling van blessures die je hebt opgelopen tijdens het sporten of je belemmeren in jouw sportactiviteiten.
Meer over sportrevalidatie

Medical Taping

Medical taping wordt veel gebruikt bij sporters maar ook bij niet-sporters kan de tape van grote waarde zijn.
Meer over Medical taping

Revalidatie na Covid-19

Opbouw van spierkracht en conditie in een rustig tempo onder begeleiding om zo weer alle dagelijkse activiteiten te kunnen oppakken.
Meer over corona revalidatie