Fitness

Fitness Healthclub | Sento Amsterdam
Logo van Sento

Fitness

Fitness Healthclub | Sento Amsterdam
Logo van Sento

Fitness

Wil je graag je conditie verbeteren, afvallen, fitter worden, of gewoon plezier beleven aan bewegen? Kom dan sporten bij Sento Spa & Health Club, gelegen in het centrum van Amsterdam. Een team van deskundige fitnessinstructeurs staat voor je klaar om je te motiveren en persoonlijk te begeleiden. Je wordt aangenaam verrast door de mooi ingerichte fitnessruimte met veel natuurlijk licht, airconditioning en gebruiksvriendelijke en moderne kracht- en cardioapparatuur van ‘Life Fitness’. De sfeer in onze fitnessruimte is ontspannen en de aandacht naar de leden is persoonlijk en motiverend.

Wij bieden naast fitness ook groepslessen aan, waaronder Les Mills lessen, Essentrics en Aquafitness. Wil je naast je training in de fitness ook lekker een paar baantjes zwemmen? Het is als Sento Member mogelijk om dagelijks gebruik te maken van het zwembad van Het Marnix.

Health Scan

Om je in de fitness zo goed mogelijk te kunnen begeleiden wordt er een Health Scan afgenomen. De Health Scan bestaat uit een intake gesprek, een conditietest en een krachttest. De Health Scan is bedoeld om een goed beeld van jouw gezondheid te krijgen en aan de hand van de uitkomsten een specifiek trainingsprogramma te maken. Het trainingsprogramma wordt tussentijds aangepast en om de zes weken herzien door een fitness coach die jou begeleidt en motiveert om je doelstellingen te behalen.

Voor fitness in Amsterdam ben je bij Sento in goede handen en onze wijze van begeleiding helpt jou te motiveren en nog belangrijker, gemotiveerd te blijven om aan je gezondheid te werken!