Spa/Massage

Spa / Private Spa | Sento Amsterdam
Logo van Sento

Spa en Massage

Spa / Private Spa | Sento Amsterdam
Logo van Sento

Spa en
Massage

Op een ontspannen manier aan je gezondheid werken in hartje Amsterdam? Sento Spa & Health Club biedt diverse spa en beauty faciliteiten voor een rustmoment voor lichaam en geest.

In onze mooie Spa kun je onder andere genieten van een Finse sauna, whirlpool, massagestoel, rain shower, kruiden voetenbad, koude stortdouche en een relaxzone. Op het dakterras van Sento heb je een prachtig uitzicht over De Jordaan. Hier kun je zonnen in comfortabele ligstoelen en op warme dagen biedt het dakterras verkoeling. Het dragen van zwemkleding is in onze spa verplicht.

In onze lounge kun je genieten van een heerlijke koffie, kruidenthee, een versgeperste jus d’orange, diverse biologische smoothies of een gezonde shake. Op zonnige en warme dagen kun je genieten op het dakterras.

Naast een bezoek aan onze spa, bieden wij ook diverse massages, behandelingen en arrangementen. In onze schoonheidssalon werken we met producten van Abloom en kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Daarnaast kun je kiezen uit heerlijke massages die met veel aandacht door professionele masseurs worden verzorgd.

Wij bieden ook de mogelijkheid om in private van onze spa te genieten buiten openingstijden, met een klein aantal personen. Klik hier voor meer info over deze private spa mogelijkheden.