Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bel ons direct op: 020-3301444

Wat als bewegen even niet zo makkelijk gaat?

Of wat als je een operatie hebt ondergaan en je moet revalideren?

De fysiotherapeuten en manueel therapeuten van Sento Medical zijn er dan om jou een positieve ervaring met bewegen te geven en te helpen met revalideren. Wij streven ernaar om jou terug te laten keren naar bezigheden die voor jou belangrijk zijn. Dit kan werk gerelateerd zijn, traplopen, tillen, maar ook je sport weer kunnen uitoefenen. Wij nemen jouw klacht(en) uiterst serieus, zijn een luisterend oor en werken holistisch middels het bio-psycho-sociaal model.

Nog niet eerder bij Sento Medical Fysiotherapie en Manuele therapie Amsterdam geweest?

Of heb je een nieuwe blessure?

Dan plannen wij graag een dubbele afspraak (50 minuten) voor de intake in, wij nemen graag de tijd om jouw blessure en behoefte goed in kaart te brengen. Hierdoor kunnen onze fysiotherapeuten een goede duidelijke en individuele prognose geven, zelfmanagement strategieën aanbevelen en samen met jou een behandelplan opstellen al direct tijdens de eerste afspraak. Met onze ervaring, kennis en jouw verhaal geven wij jou een duidelijk beeld van wat wij denken dat nodig is om jouw klacht onder controle te krijgen en pijn te kunnen verlichten.

Onze fysiotherapie praktijk is gevestigd in de sportschool Sento Spa & Health Club. Dit geeft de mogelijkheid om van vele faciliteiten gebruik te maken zoals (cardio- en kracht apparaten, losse gewichten en een grote oefenruimte) om jouw herstel en gezondheid te bevorderen.

Geen wachtlijst:

Bij ons is er geen wachtlijst en kan je binnen 48 uur terecht voor een afspraak bij één van de manueel therapeuten of fysiotherapeuten.

Wij kunnen jou in bijna alle gevallen van dienst zijn als het gaat om klachten aan het lichaam zoals: rug- en nekklachten, schouderklachten, sportblessures, duizeligheid, hoofdpijn en nog veel meer.

Sento Medical is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Dus geen gedoe met declaraties, dat doen wij voor jou. Je kunt dan ook zonder verwijsbrief van je huisarts of specialist bij onze Amsterdamse fysio’s terecht.

Wil je graag een eerste afspraak inplannen klik hier om zelf direct online een afspraak in te plannen of bel naar 020-3301444. Je kan dan zelf kiezen bij wie en wanneer je wil komen.

Mocht je ons telefonisch niet kunnen bereiken gelieve dan te mailen naar fysio@sento.nl
Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Wat heeft fysiotherapiepraktijk Sento Medical jou allemaal te bieden:

Het doel van onze fysiotherapie is om jou zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren in je dagelijkse leven en/of om jou je sport weer te laten hervatten!

Pluspraktijk Sento Medical Amsterdam

Sento Medical is sinds 29 mei 2013 gecertificeerd als Plus praktijk voor de Achmea, Menzis en De Friesland.

Keurmerk fysiotherapie  fysionetwerk Annatommie MC